Webdesign, WordPress en Service
LATEI
LATEI

LATEI

“Onze bedrijfsfilosofie is simpel. Wij willen dat mensen zich plezierig voelen in hun huis en in hun wijk. We proberen bij het ontwikkelen van woningen maatschappelijk, cultureel en financieel rendement hand in hand te laten gaan.”

Dit betekent echter niet dat we geen winst willen maken. In tegendeel, we maken liefst zo veel mogelijk winst, zodat de Stichting LATEI dit weer kan herinvesteren in de maatschappij.

LATEI is een projectontwikkelaar, gespecialiseerd in huisvesting. Enige aandeelhouder is Stichting LATEI, die de winst uit de onderneming herinvesteert in maatschappelijke en culturele doelen die het woon- en leefgenot in de regio stimuleren.

De ontwikkelmaatschappij LATEI draait al decennia winstgevend, en heeft zelfs in de magere jaren ’90 nooit financiële problemen gekend. Dit is mede te danken aan onze doelgroepgerichte manier van ontwikkelen.

We bedenken niet zelf een product om dat vervolgens te gaan verkopen. Nee, we vragen potentiële klanten waar zij behoefte aan hebben, om dat vervolgens te gaan ontwikkelen. Een fundamenteel andere en aantoonbaar succesvolle aanpak.

“We vragen potentiële klanten waar zij behoefte aan hebben, om dat vervolgens te ontwikkelen”

Bezoek de website