Wie we zijn

Henk van den Bor :
Inmiddels alweer  meer dan 18 jaar bezig met websites…

Met de komst van een nieuwe generatie webdesigners verandert het internet snel. De gemiddelde kwaliteit van websites neemt gelukkig snel toe. Het blijft echter wel zaak om een website toegankelijk te houden. Zowel voor degenen die met internet zijn opgegroeid als zij die pas later met het internet in aanraking kwamen.

Veel sites zijn te druk, te vol met elementen. De gebruiker is ongeduldig, wil in één oogopslag zien hoe hij verder moet, en wil niet eindeloos doorklikken voordat hij bij de gezochte informatie komt. Onze uitdaging ligt in het vinden van de juiste plattegrond voor de website, en zorgen voor de kortste weg naar de informatie.

e-mail: henk@webtaurus.nl

Indra Van Regemorter :
Onze Belgische troef. Fotografie, communicatie, debiteurenbeheer en vertalingen naar en uit de Franse/Engelse taal zijn haar specialiteiten.

Indra bewaakt de agenda en zorgt ervoor dat projecten volgens planning verlopen. Haar internationale achtergrond helpt ons om meertalige projecten nauwgezet te realiseren. Daarnaast is Indra nog relatief kort bij het maken van websites betrokken, waardoor het voor haar gemakkelijk is om een frisse kijk op de ontwerpen te hebben.

Haar passie is fotografie; neem eens een kijkje op www.indraprovence.com

e-mail: indra@webtaurus.nl

Paul van Heel :
Bij veel van onze projecten werken we nauw samen met Paul van Heel en zijn bedrijf heelHelder. Paul heeft ruim 20 jaar ervaring op het kruisvlak van media, marketing en technologie. Hij maakte zijn eerste websites in de tijd van Mozilla 0.86beta en 14k4 modems. E is sindsdien gegrepen door de kracht en impact van ‘networked communications’, communities en social media. Hij combineert strategisch inzicht met een vlotte hand van schrijven en hands-on ervaring met de krochten van het internet.

Paul is ook regelmatig achter een (video)camera te vinden bij een van de vele evenementen waarbij hij betrokken is.

e-mail: paul@webtaurus.nl

stefan-nwStefan Haake :
Na een aantal mooie jaren als webdesigner bleek de liefde voor zijn “echte” vak te groot om te negeren.
Tegenwoordig dus alleen nog als adviseur en brainstorm partner met ons actief.

Inmiddels is Stefan weer fulltime als trompettist op de podia in Nederland en Duitsland te vinden!
Zijn website vertelt je meer.

e-mail: stefan@webtaurus.nl